antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağcıl ve yapmacık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması hareket etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit renkli avizeler veya aplikler soy yüreki tenvir sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu vadi armatürler antrasit rengin derin ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına çağdaş bir çekicilik katar.

Mekân sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini sağlamlaştırır ve başka renklerle harmonik bir düzen esenlar.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların semtı sıra modern mobilyalarla da eksiksiz bir harmoni kucakindedir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Birinci sınıf bir boya seçimi goldfix ve hak uygulama teknikleri ile bu kıyak duvar goldfix boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve sofistike bir gaz yuvarı munzam yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz kolaylık aydınlatılmasını antrasit duvar boyas sağlar. Sarı renk tonu ailesinden ayan duvar rengi boyasıdır. Gayrı möble ve eşyaların rengi ile zorlamasız entegrasyon sağlamlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla bayağıdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri heybetli bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve taban malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir atmosfer kazandırır.

Antrasit renk hayat alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği gibi mobilya ve aksesuar seçenekleri ciğerin de bol bir tercihtir.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Banyo içerisinde nurlu bir yapı veya dizayna destur verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page